El Mayanti CrossFit Corbera participa en la Legion Race.

La Legion Race és una cursa d’obstacles dins d’uns traçats d’entre 6 i 14km en funció de la categoria del participant, que té lloc en la finca Oller del Mas situada a Manresa.

Una cursa pensada per atletes de la disciplina esportiva del CrossFit, que busca superar-se un mateix portant al límit les seves forces i resistència.

Cal fer menció especial a l’organització de la prova per l’excel·lent treball fet en la construcció i disseny dels diferents obstacles (30 en total), així com el nombrós equip de voluntaris presents en tots els recorreguts.

El Mayanti Crossfit Corbera, gestionat pels coachs Santi i Maria Cardos, ha participat en la Legion amb 40 atletes inscrits en diferents categories, tots amb dos objectius clars: passar-ho bé i arribar junts a la meta.

Ja des del moment de la sortida de Corbera es va viure un ambient festiu, per molts era la seva primera vegada, no només en el tema de la participació en una cursa d’aquest tipus, si no en la disciplina del CrossFit, la qual fa pocs mesos que la practiquen i s’han atrevit a participar.

Els nervis i les emocions en el moment de la sortida s’esvaeixen només començar a córrer pensant com ha d’estar de  freda l’aigua del primer bassal i fins on cobreix.

A partir d’aquí ja t’adones que no és una cursa per saber qui és el més ràpid, és una cursa on el companyerisme és el protagonista i ho veus amb els crits d’ànims, la gent que ajuda encara que no sigui del seu equip i els aplaudiments quan un atleta supera una zona.

El fang i l’aigua és una constant en tots els traçats, factors que compliquen encara més la dificultat de la mateixa prova, tot i això, ningú es va quedar enrere i tots els participants van creuar junts l’arc d’arribada.

Segurament aquesta cursa ha assenyalat un abans i un després en molts dels participants, tal com van dir el Santi i la Maria:» No es tracta d’aconseguir la nostra millor marca, es tracta de treure el millor de nosaltres mateixos».