Corbera TV 

Som una entitat sense ànim de lucre que no depèn de l’Ajuntament ni té cap vinculació directa que comporti una obligació amb el consistori. 

Un fet que volem deixar clar perquè molt sovint  s’ha fet al·lusió a Corbera TV pensant que formen part, tant de l’Ajuntament com de la Ràdio Corbera. Podem col·laborar amb ells de manera puntual, però no som el mateix equip.

 

 2021

L’atzar fa que un grup de corberencs es coneguin i es comença a treballar en l’opció de donar a Corbera un canal de televisió local.

El 13 de desembre Corbera TV s’inclou en el Registre d’Entitats de la Generalitat de Catalunya.

Es treballa en la imatge de marca del canal i la cerca de professionals de totes les disciplines per pogué fer realitat aquest projecte.

 

2022

Oficialment ja som una entitat de Corbera en formar part del Registre d’Entitats del municipi amb el número 92. (13.06.2022).

Per la Diada de St. Jordi  es fa una primera aparició pública de l’equip que forma el projecte i es fan diverses entrevistes. Fa temps que es treballa creant contingut per trobar la millor manera de donar un bon servei.

És per la Fira de Barraques de la Festa Major quan es fa la presentació oficial del projecte Corbera TV, canal de televisió local de Corbera de Llobregat i durant els tres dies de la fira, tot l’equip està present per ensenyar, explicar i donar a conèixer el projecte.

Al setembre, s’enfila la recta final de la creació del canal amb la posada en marxa de la web i les xarxes socials.

 

Equip

Estem molt orgullosos del nostre equip, divers i talentós. Tots sóm veïns de Corberra de Llobregat amb un objectiu en comú, fer algo diferent per al poble.

Videografs, Periodistes, Community Managers, Redacció, Editors de Video, Comercial, Dissenyadora Gràfica, Creatius i Presentadors.

 

Tenim un gran repte per endavant i no volem fer-lo sols, us volem amb nosaltres, que sigueu part de la historia del primer canal de televisió de Corbera, el nostre poble.

 

L’objectiu principal que ens hem marcat és oferir un contingut amè, proper i participatiu i per això tenim dissenyats una serie de programes que, a mida que es puguin anar fent, conformaran la graella del canal de televisió local.

 

Les noves tecnologies ens permeten ser àgils en la comunicació i confiem molt en les xarxes socials per donar a conèixer la actualitat més immediata i les novetats que es vagin produint en quant a contingut i participació.

 

 

Ens acompanyeu, oi?,